21 mai 2009

ora 13.00 in direct la ANTENA 3

tema
salariile bugetarilor.
Va rog sa imi counicati anumite aspecte legate de plata salariilor din unitatea dvs in lun aaprilie si situatia pentru luna mai si iunie.
Multumesc pentru sustinere

13 comentarii:

  1. În judeţul Mehedinţi,s-au retras sume din fondul de salarii.Plata salariilor pe aproximativ 2 luni nu se poate efectua.

    RăspundețiȘtergere
  2. În Braşov, s-au facut retras sume la incepul lunii mai de 300 si de mii lei, si ieri primim alta adresa prin care se mai retrage 70 mii din trim II si 100 mii in trim III DAR SA ASIGURAM AVANSUL DE CONCEII PE VARA.
    Asa ceva nu se poate. E STRIGATOR LA CER!
    Ni se retrage din BVC aprobat aprox 4 miliarde de lei si mai vor sa asiguram avans de concedii....................

    RăspundețiȘtergere
  3. Si in judtul arges in luna iunie la unele scoli se va opri fondul de 2%, nu se platesc orele suplimentare, iar in altele directorul unitatii(in baza acelei hartii venite de la minister) a hotarat ca salariile sa fie diminuate cu 8%!!!E posibil asa ceva???????

    RăspundețiȘtergere
  4. Sume retrase si in Maramures.

    RăspundețiȘtergere
  5. In Iasi sunt bani pentru salarii pentru luna iunie si jumatate din iulie ; sporul de 2% nu l-am mai primit de doua luni. Bani pentru salariul din august .... nici vorba . Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. degeaba.de la un timp sindicatul doar vorbeste la televizor si masuri nu ia, ne mananca cainii in scoli.S-a renuntat la greva si noi murim de foame.Ne-ati lasat balta.

    RăspundețiȘtergere
  7. comentariile de pana acum sunt legate de problemele salariale; eu as vrea sa comentez interventia domnului Croitoru de pe Antena 3; deagoie curata si aere de victima a tot ceea ce se intampla acum
    rusine politicienilor;
    si-au batut joc de copiii de la TSU , dar si de profesori..........
    Felicitari, domnule Pop, sunteti un adevarat sindicalist!
    Rusine celorlalti lideri care au facut pact cu diavolul..........
    o cacialma transferul de ieri

    RăspundețiȘtergere
  8. Demisia abrrrrrrrr, prea multe greseli in sistem...
    Domnule Boc, cum de acceptati asemenea dezordine, de unde calitate, daca niste incompetenti elaboreaza subiecte pentru examene, metodologii-fantoma pentru miscarea personalului din invatamânt.
    Sa dispara odata politicienii din sistemul de invatamant.
    Ce interese a avut dl Croitoru(FEN) atunci cand a fost de acord cu rezolvarea mai intai a restrangerilor de activitate. Au fost restransi cei mai slabi(punctaje mici) iar cei capabili au ramas pe-afara, cu buza umflata.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce nu se aude de mari pedasgogi, psiholologi, adevarartii specialisti in Stiintele Educatiei ca ar elabora legi, metodologii, planuri cadru.etc
    Mentionez aici oameni de valoare ca: Jinga, Negrut, Potolea, Molan, Rosu, Iucu .....si lista poate continua
    mai, fratilor, avem oameni de valoare in tara asta, dar ........politikia asta.......

    RăspundețiȘtergere
  10. Din luna aprilie ni se deconteaza naveta din fondul de salarii. Nu mi se pare normal dar se spune ca e ceva la nivel de judet (Gorj). In acest fel, localnicii ne vor linsa cand nu vor mai fi bani la fondul de salarii. Si cred ca au si dreptate. Ce parere aveti? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. pt Ionescu
    Nu e normala decontarea naveti din fondul de salarii

    RăspundețiȘtergere
  12. As avea nevoie de o informatie, nu este legata de salarii insa sunt nelamurita in privinta unei pb.Intr/un sat din judetul Arad, mai exact satul Misca,profesori cu note de 1 la titularizare primesc continuitate pe post.Intrebarea mea este, daca acest lucru e legal, din cate stiu eu, NU.Nu ma afecteaza in mod direct acest aspect, deoarece sunt titulara in oras, insa mi/e sila de asemenea directori care retin posturile.

    RăspundețiȘtergere
  13. E bine pentru cei carora li se deconteaza naveta, deoarece eu sunt titulara intr/un sat din judetul Arada si de luna trecuta nu ni se mai deconteaza naveta.As vrea sa specific faptul ca,jumatate din salar il dau pe benzina.D/na director,nu se implica in nimic in privinta cadrelor didactice, mai exact a spus ca nu o intereseaza de noi.Asta inseamna sa ai un director in al doilea an de invatamant,fara definitivat.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare